loading...
شرکت جوانان فردا
سید سپهر زمانی بازدید : 93 چهارشنبه 18 خرداد 1401 نظرات (0)

این روزها گزینه های زیادی در مورد چراغ های جلو وجود دارد. به طوری که رانندگان اغلب چراغ‌های جلو را بر اساس زیبایی‌شناسی اضافه شده به وسایل نقلیه خود انتخاب می‌کنند.جدا از ظاهر خوب، واقعاً استدلال روشنی وجود ندارد که چرا باید یک نوع را بر دیگری انتخاب کنید. بیایید نگاهی به نحوه عملکرد این سبک های مختلف چراغ های جلو بیندازیم و هر کدام مزایا و معایب مشخصی دارند.

چراغ های خودرو

  1. چراغ های جلو

چراغ‌های جلو برای روشن کردن بزرگراه‌ها به اندازه کافی برای رانندگی ایمن در شب مورد نیاز است. اینها معمولاً با دو پرتو ارائه می شوند، یکی حداکثر روشنایی را برای رانندگی در شب و دیگری انحراف را به زمین می دهد و در کنار جاده از یک پرتو سوم استفاده می شود که شدت کم برای رانندگی در شهر دارد.نوربالا می تواند برای خودروی روبروی کور باشد، بنابراین باید فقط زمانی از آن استفاده کنید که خودرویی جلوی شما نباشد. لامپ های مختلف معمولاً مسئول نور پایین و بالا هستند، بنابراین اگر یکی خاموش شود دیگری می تواند کار کند. چراغ های جلو ممکن است از چراغ های LED یا چراغ های HID باشند.

برای خرید چراغ های جلو و سایر لوازم یدکی خودرو می توانید از دولوکس کار مرکز پخش لوازم یدکی خودرو در تهران خرید نمایید و سفارش خود را براحتی درب منزل تحویل بگیرید.

  1. چراغ های رانندگی

اینها در داخل وسیله نقلیه قرار می گیرند و برای مسافر یا راننده برای روشن کردن کابین استفاده می شوند تا بتوانند با خیال راحت نقشه ها یا مسیرها را مشاهده کنند یا اشیاء را در تاریکی پیدا کنند. آنها هرگز نباید برای مدت طولانی به کار گرفته شوند.

 

  1. چراغ پارکینگ

علاوه بر چراغ های جلو، چراغ های پارکینگ کم شدت معمولا در جلوی خودرو به صورت واحدهای مجزا و یا به عنوان بخشی از چراغ های جلو در نظر گرفته می شود و در هنگام پارک خودرو مورد استفاده قرار می گیرد.

برای پارک کردن خودرو در تاریکی، چراغ های پارکینگ روشن نگه داشته می شوند تا سیگنالی برای سایر اجسام متحرک ایجاد کنند و در نتیجه از تصادف جلوگیری کنند.

 

  1. چراغ های جهت سیگنال

چراغ‌های سیگنال جهت برای نشان دادن جهتی که خودرو قرار است در آن بپیچد استفاده می‌شود. این چراغ ها به وسیله نقلیه از جلو یا عقب سیگنال می دهند. علاوه بر این، برخی از چراغ های سیگنال خاص نیز استفاده می شود.

اینها عبارتند از یک چراغ سیگنال قرمز برای نشان دادن زمان سوختن پرتوهای بالای چراغ، برای نشان دادن زمانی که ترمز دستی اعمال می شود، برای نشان دادن اینکه فشار روغن پایین است، دمای آب خنک کننده خیلی زیاد یا خیلی پایین است، یا اینکه ژنراتور باتری را شارژ نمی کند.

 

  1. چراغ های پشتیبان

چراغ‌های پشتیبان زمانی استفاده می‌شوند که راننده به دنده عقب می‌رود. با این کار یک سوئیچ متصل به اهرم انتخاب که چراغ های پشتیبان را به باتری متصل می کند، می بندد.

  1. چراغ های چشمک زن

چراغ‌های چشمک‌زن وسیله‌ای برای نشان دادن سیگنال‌هایی هستند که خودرو در بزرگراه متوقف شده یا به کناری کشیده شده است. چشمک زدن بسیار بیشتر از نور ثابت است و هشداری را به خودروهای نزدیک می کند.

 

  1. چراغ های عقب

چراغ های عقب خودرو را در شب روشن می کنند تا سایر وسایل نقلیه ای که از پشت آن می آیند قادر به دیدن آن باشند. چراغ های عقب همیشه در هنگام کارکرد خودرو در شب روشن هستند.

 چراغ عقب

  1. چراغ ترمز

چراغ های توقف یا چراغ های ترمز نیز در عقب خودرو قرار دارند و با ترمزگیری روشن می شوند. مطمئناً چراغ‌های ترمز هنگام توقف روشن می‌شوند، اما استفاده و نگهداری صحیح از آنها مهم است.ضربه زدن مکرر بر روی ترمز هنگام توقف ناگهانی می تواند به جلب توجه رانندگان پشت سر شما و احتمالاً جلوگیری از تصادف کمک کند.

بسیاری از مردم تا زمانی که نکشند نمی دانند که چراغ ترمز خاموش است. برای جلوگیری از دریافت بلیط و امتیاز در گواهینامه خودرو برای این کار، هفته ای یک بار با درخواست از شخصی که در هنگام ضربه زدن به ترمز در پشت خودرو بایستد، چراغ ترمز را بررسی کنید.

  1. چراغ های مه شکن

چراغ مه شکن یکی از چراغ های مختلف خودرو است. بسیاری از مردم تعجب می کنند که هنگام رانندگی در مه از چه چراغ هایی باید استفاده کرد. بسته به ضخامت، نورهای پایین یا بلند ممکن است هر کار را بهتر از دیگری انجام دهند.اما ممکن است خودروی شما دارای چراغ های مه شکن نیز باشد که هنگام رانندگی در هوای مه باید آن ها را روشن کنید. هدف از چراغ های مه شکن این است که آن را بیشتر در معرض دید سایر رانندگان قرار دهند. آنها معمولاً پایین تر از چراغ های جلو روی ماشین قرار می گیرند تا زیر خط مه نشان داده شوند.آنها معمولاً زرد یا طلایی هستند تا توجه را به وسیله نقلیه جلب کنند. در مه غلیظ، پرتوهای بلند می توانند رطوبت را به هوا برگردانده و دید را سخت تر کنند.

  1. چراغ های رانندگی در روز

اکثر خودروها دارای چراغ‌های رانندگی در روز هستند که با روشن شدن خودکار خودرو روشن می‌شوند تا دید بیشتری را برای خودروهای دیگر فراهم کنند. معمولاً اگر نمی خواهید آنها را روشن کنید، گزینه ای برای خاموش کردن آنها وجود دارد.در صورت امکان، تنظیم چراغ ها روی خودکار مفید است تا ماشین بتواند میزان نور قابل تشخیص را تنظیم کند. این به اطمینان از میزان صحیح نور بدون نظارت مداوم خود کمک می کند.

 

  1. چراغ های داخلی

چراغ های داخلی شامل چراغ های صفحه ابزار، چراغ های نشانگر هشدار دهنده مختلف، چراغ های محفظه است. چراغ های سوراخ کلید، چراغ های نقشه، چراغ های رادیویی، چراغ های ساعت نیز در برخی خودروها ارائه می شود.

سخن پایانی

در این مقاله شما را 11 تا از انواع چراغ در خودرو آشنا ساختیم. امید است مورد توجه شما دوستان و مخاطبان قرار گرفته باشد.

 

برچسب ها لوازم یدکی , خودرو ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 16
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 28
  • بازدید ماه : 15
  • بازدید سال : 310
  • بازدید کلی : 3,253